0%
  DET_FAP
  Eurorepar
  DET_FAP
  Eurorepar
  PLUSPUNTEN PRODUCTEN

  PLUSPUNTEN PRODUCTEN

  • Producten van OE-kwaliteit.
  • Ze zijn geschikt voor de specifieke regeneratiewijze van ex PSA, waarbij de temperatuur snel toeneemt.

  Eurorepar
  MARKTCONTEXT

  MARKTCONTEXT

  • Het additief Eolys, een mengsel van ijzeroxide en ceriumoxide dat in een afzonderlijk reservoir wordt opgeslagen, heeft een katalytisch effect wanneer het zich mengt met het roet.
  • Er komt dan zuurstof vrij in de kern van elk deeltje, wat de verbranding versnelt doordat de verbrandingstemperatuur met 100°C zakt tot 450°C. De regeneratie duurt zo niet langer dan vijf minuten en kost minder extra brandstof.

  Eurorepar
  VOORWAARDEN VOOR VERVANGING

  VOORWAARDEN VOOR VERVANGING

  • Tot en met november 2002 ging het niet langer mee dan 80.000 km. Met een additief van de tweede generatie (Eolys 176) kan deze termijn worden verlengd tot 120.000 km. In 2003 introduceerde ex PSA een roetfilter met honingraatstructuur waarin meer deeltjes konden worden opgeslagen. Tegenwoordig ligt het vervangingsinterval tussen 140.000 en 210.000 km, afhankelijk van het motortype.
  • Het roetfilter moet worden vervangen als het desbetreffende lampje gaat branden en wanneer het noodprogramma van de motor wordt geactiveerd (beperking van het vermogen) vanwege het verstopt raken van het roetfilter.

  In dezelfde familie

  In dezelfde familie

  tubetesilencieux_1
  Uitlaatpijpen en -dempers

  Assortiment van 1516 onderde...

  catalyseurs_20
  Katalysatoren

  201 onderdeelnummers voor...

  Eurorepar
  Lambdasondes

  Een COMPACT ASSORTIMENT van...