PETITE_PW05_205_55R16H_L
PETIT_PW45_195_65R15T_S
PETITE_PW05_205_55R16H_L
PETIT_PW45_195_65R15T_S
Eurorepar
Eurorepar
TECHNISCHE GEGEVENS

TECHNISCHE GEGEVENS

De 26 referenties zullen beschikbaar zijn in 5 verschillende bandenmaten gaande van 14 tot 18 duim en dekken ongeveer 75% van de voertuigenmarkt

Eurorepar
PLUSPUNTEN PRODUCTEN

PLUSPUNTEN PRODUCTEN

Eurorepar Reliance Winterbanden hebben rechte en zigzag groeven voor een hogere afvoersnelheid van water en smeltwater, om zo het slipgevaar aanzienlijk te verminderen. De groeven zijn diagonaal geplaatst en zorgen ze voor een betere grip op een nat wegdek. Dankzij de strakkere lamellen hebben de banden een grotere trekkracht op een besneeuwd wegdek.

Het 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake) symbool op deze door de Europese Unie gestandaardiseerd en gecontroleerde winterband, certificeert dat deze voldoet aan de eisen van strenge tests en geschikt is voor gebruik in moeilijke weersomstandigheden.

De banden zorgen voor meer comfort omdat ze de geluidsemissies aanzienlijk beperken dankzij de schouderblokken met variabele groefspoed.

Bovendien worden door deze technologie met lage rolweerstandstechnologie de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik aanzienlijk verminderd in een tijd waarin het milieu een prioriteit van de consument is, wat een belangrijk pluspunt is.

In dezelfde familie

In dezelfde familie

pneu_trois_quarts_droit
Eurorepar Reliance Zomer

Eurorepar Reliance is een...