Eurorepar
Eurorepar
Eurorepar
Eurorepar
Eurorepar
PRODUCTGERICHT

PRODUCTGERICHT

  • MULTIFUNCTIONEEL SMEERMIDDEL 5/1: Laat een smerende laag achter die het demonteren van onderdelen vereenvoudigt, maakt vastgeroeste verbindingen gangbaar, beschermt tegen corrosie door vocht uit de omgeving te verdrijven en te isoleren, en smeert bewegende delen. Olie op synthetische basis met een aantal organische bestanddelen. Siliconenvrij. Gemakkelijk aan te brengen dankzij de spuitbus met rietje. Optimale toegang tot de onderdelen dankzij het verlengstuk.
  • KOPERVET: Hittebestendig vet voor mechanische componenten die bloot gesteld worden aan hoge temperaturen. Diëlektrisch en lost niet op in water. Dringt door in vastgeroeste verbindingen en maakt ze gangbaar. Beschermt tegen corrosie, slijtage, roest en oxidatie in agressieve chemische en thermische omgevingen. Vereenvoudigt het monteren en demonteren van onderdelen die blootstaan aan hoge temperaturen (+ 1000°C), zoals het uitlaatspruitstuk, tapeinden, remklauwen, bougies enz. Voorkomt dat onderdelen tijdens montage en demontage klemmen of aan elkaar vast gaan zitten.
  • MULTIFUNCTIONEEL WIT VET: Universeel lithiumvet voor alle toepassingen. Vet met een grote hechtkracht en een hoog penetratievermogen. Bestand tegen hoge drukken en wrijving, voorkomt slijtage en corrosie. Uitstekend bestand tegen hoge temperaturen en drukken. Uitstekende hechting. Goede mechanische stabiliteit bij aanwezigheid van water. Maakt geen vlekken.

In dezelfde familie

In dezelfde familie

rapeurchimique_1_det1
Producten voor banden

Een assortiment producten...

Etanchéité
Afdichting

PAKKINGEN en KITTEN voor...

autres liquides
Overige vloeistoffen

Overige vloeistoffen die...

houssedeprotectiondesiege_1
Beschermingsmateriaal

Producten om de voertuigen...