0%
  graissehautetemperature_1_
  Aerosol
  Eurorepar
  graissehautetemperature_1_
  Aerosol
  Eurorepar
  PRODUCTGERICHT

  PRODUCTGERICHT

  ONTVETTER MECHANISCHE COMPONENTEN: Voor het doeltreffend reinigen, ontvetten en stofvrij maken van mechanische en elektrische onderdelen. Ook geschikt voor het verwijderen van smeerolie, olie, vet, en diverse verontreinigingen op mechanische componenten. Droogt snel bij omgevingstemperatuur. Zeer krachtig, werkt onmiddellijk. Vrij van chloor en bestanddelen die schadelijk voor de gezondheid zijn. Niet aanbrengen op lak, rubber en kunststoffen. Gebruiken door inweken of in de spoelbak.
  KRUIPOLIE: Maakt door roest aangetaste onderdelen gangbaar en beschermt tegen nieuwe roest. Laat een smerende laag achter die het demonteren van onderdelen vereenvoudigt. Geconcentreerde formule met een hoog penetratievermogen. Dankzij de spuitbus met rietje gemakkelijk op te brengen.
   

  MULTIFUNCTIONEEL SMEERMIDDEL 5/1: Laat een smerende laag achter die het demonteren van onderdelen vereenvoudigt, maakt vastgeroeste verbindingen gangbaar, beschermt tegen corrosie door vocht uit de omgeving te verdrijven en te isoleren, en smeert bewegende delen. Olie op synthetische basis met een aantal organische bestanddelen. Siliconenvrij. Gemakkelijk aan te brengen dankzij de spuitbus met rietje. Optimale toegang tot de onderdelen dankzij het verlengstuk.
   

  KOPERVET: Hittebestendig vet voor mechanische componenten die blootstaan aan hoge temperaturen. Diëlektrisch en lost niet op in water. Dringt door in vastgeroeste verbindingen en maakt ze gangbaar. Beschermt tegen corrosie, slijtage, roest en oxidatie in agressieve chemische en thermische omgevingen. Vereenvoudigt het monteren en demonteren van onderdelen die blootstaan aan hoge temperaturen (+ 1000°C), zoals het uitlaatspruitstuk, tapeinden, remklauwen, bougies enz. Voorkomt dat onderdelen tijdens montage en demontage klemmen of aan elkaar vast gaan zitten.
   

  MULTIFUNCTIONEEL WIT VET: Universeel lithiumvet voor alle toepassingen. Vet met een grote hechtkracht en een hoog penetratievermogen. Bestand tegen hoge drukken en wrijving, voorkomt slijtage en corrosie. Uitstekend bestand tegen hoge temperaturen en drukken. Uitstekende hechting. Goede mechanische stabiliteit bij aanwezigheid van water. Vlekt niet.

  AIRCOCOMPRESSOROLIËN: Speciale oliën voor de smering van aircocompressors. Belangrijk: De Eurorepar-oliën zijn uitsluitend bestemd voor auto's ouder dan 3 jaar. De oliën kunnen niet worden gemengd. U kunt de Eurorepar-oliën dus niet gebruiken bij nieuwe auto's waarvan het aircocircuit is afgevuld met het nieuwe koudemiddel HFO-1234yf. Verpakking: patroon van 240 ml. Elke olie is specifiek voor een toepassing of een koudemiddel en mag niet worden vervangen door een ander soort olie.
   

  CONTACTSPRAY: Diëlektrische reiniger, voor het verbeteren van de geleiding. Droogt snel zonder een vette laag achter te laten. Herstelt de elektrische permittiviteit: voorkomt slecht contact en sulfaatafzetting. Verdrijft vocht en condens. Lost stof en vuil op en verwijdert het. Onschadelijk voor lak, rubber en kunststoffen. Snel en gemakkelijk op te brengen dankzij de spuitbus met verlengstuk.
   

  REMMENREINIGER: Reinigt en ontvet grondig: remschijven, -blokken, -voeringen en -trommels. Ook geschikt voor het verwijderen van smeerolie, olie, vet, en diverse verontreinigingen op mechanische componenten. Bevat geen n-hexaan en oplosmiddelen met chloor of fluoride. Laat geen resten achter op de behandelde onderdelen. Droogt snel bij omgevingstemperatuur. Dankzij de gebruikte spuittechnologie is de spuitbus volledig gevuld met actief product, in tegenstelling tot veel producten van concurrenten.
   

  KENNISMAKINGSSET WERKPLAATSPRODUCTEN: Gemakkelijke opslag en herbevoorrading: slechts 1 onderdeelnummer. De producten zijn verpakt in handige hoeveelheden. Gebruiksgemak: spuitbussen, rietjes. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Producten die dagelijks in de werkplaats worden gebruikt. Eén merk /// Eén verpakking /// Eén prijs. Samenstelling van de set: Multifunctioneel smeermiddel 5/1, contactspray, wit vet, kruipolie, uitlaatkit, koelsysteemreiniger

  In dezelfde familie

  In dezelfde familie

  rapeurchimique_1_det1
  Producten voor banden

  Een assortiment producten...

  Etanchéité
  Afdichting

  PAKKINGEN en KITTEN voor...

  autres liquides
  Overige vloeistoffen

  Overige vloeistoffen die...

  houssedeprotectiondesiege_1
  Beschermingsmateriaal

  Producten om de voertuigen...