Ons merk

Onze waarden
Eurorepar
COMPETIVITEIT

Dankzij de concurrerende prijspositionering van de EUROREPAR-onderdelen kunt u uw klanten een zo gunstig mogelijke offerte aanbieden.

Eurorepar
BESCHIKBAARHEID

We bieden een breed assortiment aan dat wordt gedistribueerd via de efficiënt werkende Europese magazijnen van de PSA GROUPE en zijn vaste distributeurs.

Eurorepar
BETROUWBAARHEID

Onze onderdelen voldoen aan de normen en regelgeving die voor deze productgroepen van toepassing zijn. Onderdelen die van invloed zijn op de veiligheid, worden extra scherp gecontroleerd. Onze producten worden geleverd met garantie op onderdelen en arbeidsloon* (1 of 2 jaar, afhankelijk van het product) *binnen de netwerken van reparateurs van de PSA Groupe: Citroën, DS, Peugeot, Euro Repar Car Service.

Eurorepar
MULTIMERK

Ons assortiment bevat de meest gevraagde producten van de markt. De meeste groepen dekken meer dan 90% van het Europese wagenpark van gangbare auto's van drie jaar en ouder.

Eurorepar
PRESTATIES

Ons assortiment is constant aan verandering onderhevig omdat we de trends van de markt en de behoeften van universele reparateurs willen volgen:
• Uitbreiding van het aantal onderdeelnummers voor een betere
 dekking van het universele wagenpark
• Optimalisatie van de groepen om meerdere
 voertuigtoepassingen met één onderdeelnummer te kunnen dekken
• Introductie van nieuwe producten met een groot
verkooppotentieel

Eurorepar
KWALITEIT

Onze EUROREPAR-productmanagers werken samen met onze kwaliteitsexperts en technische experts, en de inkoopmanagers van de PSA GROUPE die met hun OE-ervaring op het gebied van kwaliteit en ontwerp leveranciers selecteren en valideren op basis van hun knowhow op het gebied van universele aftermarket-onderdelen (audit van het productieproces, verplichting van ISO TS-certificaten).